Shopping Cart

Enjoy free shipping in Belgium | Starting from € 30

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 20% korting

Festival Survival Guide: 10 handige tips


Lees deze 10 tips om een festival te overleven!

Zambesi Festival

Een festival in België of het buitenland? Eén ding is zeker: je weet ab-so-luut niet wat te verwachten. Tent onder water, een zonneslag of een giga kater? Je bent er klaar voor met deze Zambesi Festival Guide. 

 

1. Neem een first aid kit mee


Uren schuiven in de rij van de EHBO hulppost? Ik dacht het niet! Mis (bijna) niets van jouw favoriete artiest en neem je eigen eerste hulp kit mee. Must have? Pleisters, pijnstillers, anti-muggenspray, ontsmettingsmiddel, iets om vele toiletbezoekjes tegen te gaan, ...

2. Verwen je voetjes

Liefste festivalgangers, verwen jullie voeten! Draag daarom makkelijke schoenen waarmee je zonder blaren van de camping tot op de festivalweide geraakt. 
Kies daarom voor gemakkelijke, stevige schoenen: sneakers of rubberen laarzen! 

3. Sunnies 

Een festival zonder een zonnebril is zoals een leven zonder muziek. Bescherm je ogen tegen de zon of verstop die slaperige (kater)oogjes met een trendy zonnebril. Mooie foto's gegarandeerd!

4. Water is niet alleen voor de vissen

Na een hele dag zon, loeiharde muziek, alcoholische dranken en weinig (tot geen) slaap is het belangrijk je goed te hydrateren! En het liefst met water ... Wil je de volgende dag terug klaar zijn om te feesten? Drink water voor het slapen gaan.
You'll thank us later!

5. Draag zorg voor je oren

Bescherm je oren tegen de luide muziek. En neen, niet met toiletpapier of andere zaken maar met échte oordopjes. Je kan ze meestal gratis te pakken krijgen op festivals maar neem ze voor de zekerheid toch maar mee ... Je bent nog veel te jong om doof te zijn! 

6. Fun in the sun!

Geloof het of niet maar ook in België kan de zon wel eens de duivel spelen. Wrijf je daarom goed in met een goede factor zonnecrème en voorkom een zonneslag met een fashionable hoed of stoer petje. 

7. Bescherm je tegen regen en kou

Indien de zon beslist verstoppertje te spelen tijdens een festival is de kans groot dat die vervelende regenwolken tevoorschijn komen. Wees daarom al-tijd en overal voorbereid op de regen ... én al zeker die Belgische regenbuien. Zorg voor een fancy regenjas, regenlaarzen en eventueel een poncho! 

8. Comfy First!

Kies voor een goede luchtmatras in je tent. Je wilt toch een goede nachtrust? 

9. Breng je eigen douche mee

Aanschuiven voor de douches? Zo 2016! Breng je eigen camping shower met je mee! Je vindt ze in onze webshop voor een fluitje van een cent. Zo handig! 

10. Een tent opzetten voor dummies

Ben je niet écht een held in het opzetten van een tent? Probeer het dan eens lief te vragen aan je buren. Lukt dat ook niet? Kies dan voor een pop up tent die zichzelf opzet. Ook dit kan je terugvinden in onze webshop

*Foto Elle België

Shop hier

HELLO Fall!