Shopping Cart

Enjoy free shipping in Belgium | Starting from € 30

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 20% korting

Algemene voorwaarden

ZAMBESI is een webshop in beheer van de DEBA-ECOM bvba. De DEBA-ECOM bvba is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid geregistreerd in België onder het registratie nummer 0667.777.494 (BTW: BE 0667.777.494) met als registratie adres Zeedijk 14, 8620 NIEUWPOORT, België.
Gelieve onze algemene voorwaarden te lezen voordat U een order plaatst.
ZAMBESI heeft het recht zijn algemene voorwaarden ten alle tijde aan te passen, het is de klant zijn verantwoordelijkheid om op de hoogte te zijn van aanpassingen. Bij de voltooiing van een aankoop en betaling, verbindt de klant zich automatisch aan deze algemene voorwaarden. Vragen en opmerkingen over of in betrekking met ZAMBESI kunnen worden door gemaild naar info@zambesi.eu

Afbeeldingen en tekst
ZAMBESI tracht een klaar en duidelijk beeld weer te geven van de goederen die worden verkocht in de webwinkel. Kleine afwijkingen kunnen hierin voorkomen, ZAMBESI kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Dit geldt ook voor spellingsfouten in de website, eveneens als prijzen en e-mails.
Prijzen, taxen en belastingen
Prijzen die worden weergegeven bij ZAMBESI zijn in euro en inclusief BTW aan de geldende tarieven. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van schrijffouten.
Taxen en belastingen worden berekend op basis van Uw leveringsadres en weergegeven onderaan de bestel pagina.
Europese landen worden beleverd op Levering Betaalde Belastingen basis (DDP), wat inhoud dat alle nodige taxen en belastingen zijn inbegrepen in de aankoopprijs.
De volgende landen worden beleverd op DDP-basis: Oostenrijk, België, Bulgarije, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Spanje, Zweden en Verenigd Koningrijk.
Wanneer een Levering Onbetaalde Belastingen basis (DDU) bestemming wordt geselecteerd, worden productprijzen weergegeven exclusief taxen en belastingen. Als ontvanger, bent U onderhevig aan importbelastingen. Deze zullen door douane en lokale instanties worden opgelegd. De betaling van deze belasting kunnen nodig zijn om Uw goederen vrij te krijgen bij douane bij aankomst.


Geschenkbonnen en vouchers
Geschenkbonnen die niet werden aangekocht bij ZAMBESI kunnen niet worden gebruikt in de webwinkel. U kan Uw geschenkbonnen aankopen via de webwinkel. Na de aankoop heeft de klant de mogelijkheid deze te gebruiken door een geschenkcode in te geven op de webwinkel op de order pagina. De waarde van deze geschenkbon of voucher zal worden afgehouden van het aankoopbedrag. Geschenkbonnen of vouchers kunnen eenmalig worden gebruikt in onze webwinkel, de totale waarde moet hiervan worden opgebruikt. Wanneer het aankoopbedrag lager is dan de waarde van deze geschenkbon of voucher, kan dit op geen enkele manier worden gecompenseerd. ZAMBESI is niet verantwoordelijk voor het verlies of misbruik van geschenkbonnen of vouchers.


Veilig online betalen
ZAMBESI garandeert een veilige online betalingsomgeving en heeft PAY PAL, IDEAL en MultiSafepay als gecertificeerde betalingspartners. Deze partners zijn veilige betalingsplatformen welke Uw betaalkaart details codeert in een veilige hosting omgeving. Betaling kunnen worden gedaan met Visa, Mastercard, Maestro debet, en alle andere methodes die worden weergegeven in de ZAMBESI webwinkel.
Wanneer het totale aankoopbedrag overgemaakt werd naar de ZAMBESI rekening, zal Uw bestelling verzonden worden.

HELLO Fall!